DRUGA POBJEDA JUNIORKI BIH

Ženska juniorska U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u Širokom Brijegu odgovarajuću selekciju Estonije sa 4:0 u susretu drugog kola grupe B6 kvalifikacija za EURO 2022.

Tri gola postigla je Maja Jelčić u 8., 26. i 31. minuti, a u strijelce se upisala i Elma Smajić u 63. minuti.

U drugom susretu grupe Crna Gora je također sa 4:0 pobijedila Armeniju.

Na tabeli BiH i Crna Gora imaju po šest bodova, dok su bez bodova Estonija i Armenija.

Treće kolo na rasporedu je u ponedjeljak, 25. oktobra u 14.30 sati. Bosna i Hercegovina će se na stadionu “Bijeli Brijeg” u Mostaru sastati sa Crnom Gorom, dok će u Širokom Brijegu biti odigran meč Armenija – Estonija.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OTVORENO UPOZORENJE IZ AUSTRIJE: HDZ SE ŽESTOKO PROTIVI TEMELJNOM PREDUSLOVU ZA...

0
Visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt objavio je u srijedu zakonsku reformu kojom se namjeravaju otežati izborne krađe i osigurati transparentnost, naprimjer na predstojećim lokalnim izborima na jesen.