DRŽAVLJANIN SRBIJE OBOLIO OD KORONAVIRUSA: SIMPTOMI OTKRIVENI KOD SREDNJOVJEČNOG MUŠKARCA

Srbijanski državljanin stavljen je u karantin u utorak u Goi u Indiji zbog sumnje da je zaražen koronavirusom.

Neimenovani Srbijanac, za kojeg je samo navedeno da je muškarac srednjih godina, nedavno je u Indiju doputovao iz Kine.

On je u Indiju stigao prošle nedjelje, a u Kini je boravio u gradu koji se nalazi na 750 kilometara od Vuhana, koji je epicentar epidemije opasnog virusa.

  • Pokazuje simptome koronavirusa, poput suhog i bolnog grla. On je bio u kineskom gradu koji je udaljen oko 750 kilometara od Vuhana i pratimo njegovo stanje. Uzeti su svi neophodni uzorci za analizu – saopćili su indijski zvaničnici.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE