ĐUKANOVIĆ: OBJAVA DRITANA ABAZOVIĆA JE NAJOBIČNIJA LAŽ

Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik najobičnija je laž i prevara.

To je na Twitteru poručio predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Dodao je da ne duguje ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu!

  • Tačno je, i javnost o tome sve zna, da sam godinama akcionar u kompaniji Global Montenegro, koja kao pravno lice, a ne ja lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 eura doprinosa, a ne kako manipulatorski tvrdi 12,4 miliona eura – naveo je Đukanović.

Dakle, dodaje on, Dritan Abazović, koji je trenutno i potpredsjednik Vlade slagao je za preko 6.000 puta.

  • I nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako. Gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi ustvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za Vladu i za Crnu Goru – istakao je Đukanović.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE