DVOJICA UKRALA GOLFA DVOJKU, PA UHAPŠENI ISTI DAN DOK SU SE VOZALI

Jučer, 20. maja 2021.godine u 14.17 sati, policijski službenici Prve PU uhapsili su M.T., rođen 1977. godine u Sarajevu i A.T., rođen 2000. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni.

Naime obojica su osumnjičeni da su počinili krivično djelo iz člana 287. KZ F BiH (Teška krađa).

Kako je danas javljeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, isti su u ulici Fadil paše Šerifovića, općina Stari Grad Sarajevo, zatečeni u putničkom motornom vozilu marke VW Golf II, koje je ukradeno navedenog dana oko 06,45 sati iz ulice Josipa Štadlera, općina Stari Grad Sarajevo.

  • O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a nakon uviđajnih radnji, predmetno vozilo je vraćeno vlasniku.

Lica lišena slobode su predata u prostorije Jednice za osiguranje objekata i zadržavanje oosba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad istim”, navode iz MUP-a.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UMRLA PORODILJA: TUŽILAŠTVO JE POKRENULO ISTRAGU

0
Porodilja iz Preševa (Srbija), stara 37 godina, preminula je u porodilištu u Vranju, potvrdilo je Više javno tužilaštvo.