DŽAFEROVIĆ: MILANOVIĆ SVE VIŠE POSTAJE BEZNADEŽAN SLUČAJ

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović kazao je kako su izjave Zorana Milanovića, predsjednika Hrvatske, sramne i nedopustive te da ne priliče šefu jedne države.

  • Poslao sam nakon tih prvobitnih izjava i njihove osude, poruku za saradnjom i rješavanjem otvorenih pitanja, a jučer sam ponovo dobio iste poruke uz uvrede i laži. Kada je u pitanju Milanović, on što se mene tiče sve više postaje beznadežan slučaj rekao je Džaferović.

Podsjećamo da je Milanović za Džaferovića jučer kazao da je „sponzor mudžahedina u Kaknju“.

Džaferović je govorio i o sjednici NSRS-a zakazanoj u petak o vraćanju nadležnosti RS-a te kazao da to nije put kojim BiH treba ići.

  • O svim pitanjima treba se raspravljati u institucijama BiH. Pitanje odbrane je pitanje institucija BiH. Tim postupkom NSRS možemo otići samo dalje u eskalaciji inače loše političke situacije – kazao je Džaferović.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BBC: GAZA SE SUOČAVA SA GLAĐU TOKOM RAMAZANA

0
Kada je prošlog ponedjeljka ujutro svanulo, nagovještavajući početak ramazana, donijelo je okrutnu ironiju za narod Gaze.