DŽEJ JE PRED SMRT SVE OPROSTIO ADILU: 7 GODINA NISU RAZGOVARALI JER MU JE PRETUKAO KĆERKU, A ONDA SE DESILO OVO

Zoran Jagodić Rule kaže da Ramadanovski nije sedam godina pričao sa Maksutovićem jer je pretukao njegovu kćerku Anu, ali da je s vremenom vidio da se pjevač promijenio.

  • Džej Ramadanovski oprostio je sve zetu Adilu Maksutoviću prije smrti – kaže za kum pokojnog pjevača Zoran Jagodić Rule!
  • On punih sedam godina nije razgovarao sa Adilom, jer je pretukao njegovu kćerku Anu! Pokojna legenda se prije smrti povjerila prijatelju da svima sve prašta!
  • Njih dvojica se nisu dugo čuli. Svi znaju šta se desilo i zbog čega je Džeja to zaboljelo. Nije lako preći preko takve stvari, posebno kad je riječ o kćerki. Ipak, imao je veliko srce i nikome ništa nije zamjerao. Adil je njegov klinac iz kraja, učio je od njega, svuda išao sa nama. Znam da mu je sve oprošteno – priča Rule i dodaje:

On dodaje da porodica i dalje ne može da prihvati da Džeja nema:

  • Svima je teško. Ani, Mariji, njegovoj prijateljici Andrijani, kao i spremačici Dari, koja je bila kraj njega kad je umro. Unuku Adrianu su rekli šta se desilo, mnogo je tužan. Otišao je Don Čičo, naš brat, balkanski Maradona. Džej nije bio ni Šaban ni Sinan, on je Maradona. Takav život i takva brzina, to je Maradona.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE