DŽEKO U NAJBOLJIH DESET AKTIVNIH STRIJELACA NA PLANETI

Najbolji bh. fudbaler Edin Džeko ušao je u deset najboljih strijelaca u svijetu.

Transfermarkt je objavio listu 10 najboljih strijelaca, aktivnih fudbalera, na planeti na kojoj se Džeko nalazi na devetoj poziciji

Kapiten reprezentacije  Bosne i Hercegovine je u 826 odigranih utakmica postigao 377 golova.

Na prvom mjestu je Cristiano Ronaldo sa 817 golova iz 1136 utakmica, dok je drugi Lionel Messi sa 781 golom iz 990 mečeva.

Trećeplasirani je Robert Lewandowski iz Poljske. Napadač Barce je odigrao 824 susreta te postigao 601 gol.

U 10 najboljih su i Zlatan Ibrahimović, Luis Suarez, Karim Benzema, Edinson Cavani, Hulk te Gonzalo Higuain.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PREDSJEDNIK SRBA U SJEVERNOJ MAKEDONIJI GENOCID U SREBRENICI NAZVAO NEKROFILSKIM DIZNILENDOM

0
Krivičnu prijavu protiv predsjednika Demokratske partije Srba u Sjevernoj Makedoniji Ivana Stojiljkovića zbog negiranja genocida u Srebrenici podnijeli su Bošnjački demokratski savez (BDS) kao i Bošnjačko nacionalno vijeće (BNV) putem advokatice Edine Zećirović-Fazlagić.