DŽENTLMENSKI GEST: SARAJLIJA NA AUTOMOBILU OSTAVIO DVIJE RUŽE

U vremenu sveopće digitalizacije, materijalizma i odsustva senzibiliteta spram malih stvari, sitnica, nesvakidašnji primjeri dobrote i pažnje svaki put nas iznova iznenade.

Nije čest prizor da na svom automobilu zateknete ružu, još manje dvije. Upravo se to desilo neimenovanoj vlasnici automobila u Sarajevu, kojoj je nepoznati muškarac na brisačima vozila ostavio dvije ruže.

Kako je objavio jedan od svjedoka na društvenoj mreži Facebook, muškarac je vlastitim automobilom došao do parkinga i ostavio ruže, te se udaljio sa lica mjesta.

Pretpostavljamo da se iza ovog džentlmenskog postupka krije namjera uljepšavanja dana vlasnici ukrašenog automobila.

(M.I.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE