DŽUMHUR IZGUBIO U PRVOM KOLU OD GRIGORA DIMITROVA

Damir Džumhur je izgubio u prvom kolu ATP 500 turnira u Acapulcu od Grigora Dimitrova.

Sedmi nositelj turnira je opravdao ulogu favorita, te je nakon sat i 14 minuta igre slavio rezultatom 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

Ovo je bio peti međusobni dvoboj našeg najboljeg i bugarskog najboljeg tenisera, a svih pet duela dobio je Dimitrov.

Dimitrov će u drugom kolu turnira vrijednog 2.950.420 američkih dolara igrati protiv Adriana Mannarina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NA DODIKOV MITING STIGLI I AUTOBUSI IZ SRBIJE: OKUPLJENI VELIČAJU RATNOG...

0
Na banjalučkom Trgu Krajine u 18 sati počeo je miting za koji rukovodstvo bosanskohercegovačkog entiteta RS kaže da je organizovan kao "odgovor na pokrenutu rezoluciju o Srebrenici u UN".