DŽUMHUR U ČETVRTFINALU ATP TURNIRA U KINESKOM ZHUHAIJU

Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Serije 250 u kineskom Zhuhaiju.

Najbolji bosanskohercegovački teniser, 93. igrač na ATP listi, u drugom kolu milion dolara vrijednog turnira pobijedio je dvije pozicije bolje ragniranog Soonwooa Kwona iz Južne Koreje sa 7:6 (3), 6:2.

U meču za nastup u polufinalu Džumhur će igrati s pobjednikom meča Stefanos Tsitsipas (Grč) – Adrian Maranino (Fra).

Na turniru Zhuhaiju ovo je Džumhurova četvrta pobjeda. U kvalifikacijama je zablježio dvije pobjede, dok je u 1. kolu bio bolji od Italijana Marca Cecchinata sa 5:7, 6:4, 6:2.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE