EDIN DŽEKO STIGAO U SARAJEVO: SA TRIBINA ĆE BODRITI ZMAJEVE PROTIV FINSKE

Edin Džeko, uprkos operaciji jagodične kosti, bit će uz svoje suigrače iz reprezentacije na utakmici protiv Finske.

Džeko je stigao u glavni grad BiH i u subotu će svoje suigrače, koji će morati igrati bez svog kapitena, bodriti sa tribina stadiona Bilino polje. Njegov dolazak i prisustvo itekako će značiti reprezentativcima BiH, koji u ovoj utakmici moraju slaviti pobjedu, ukoliko se želimo nadati barem drugom mjestu.

“Protiv Finske, Edin Džeko neće biti u sastavu zbog operacije, nakon povrede, koju je zaradio prije nekoliko dana, ali će svoje suigrače bodriti sa tribina stadiona Bilino polje”, potvrđeno je na stranici kapitena naše reprezentacije.

Inače, kako je i ranije objavljeno, do danas, 10. oktobra 2019, odnosno u proteklih 12 godina, četiri mjeseca i osam dana, Edin Džeko za reprezentaciju BiH nije igrao u svega 17 utakmica, što kvalifikacionih, što prijateljskih. U 105 nastupa, postigao je 58 golova i upisao 21 asistenciju…

Meč BiH – Finska igra se u subotu sa početkom u 18 sati.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NETANYAHU ODBACIO PRIJEDLOG ŠEFA MOSSADA ZA MOGUĆI SPORAZUM U GAZI

0
Izraelska televizija Kanal 12 navela je da je šef Mossada David Barnea predložio mogućnost sporazuma o razmjeni zatvorenika s Hamasom, ali je premijer Netanyahu to odbacio.