EKSKLUZIVNO: HAYAT NA GORKOJ ZEMLJI SA GLAVNIM GLUMCIMA SERIJE

Imati priliku razgovarati sa glumcima iz mega-popularne serije “Gorka zemlja” je izazov kojem teži svaka televizijska ekipa.

Hayat

Urednica serijskog programa Hayat TV Sanela Junuzović, pozvana je u turski grad Adana gdje je prisustvovala setu, svim lokacijama na kojima se snima ova serija.

Hayat

Izdvaja nekoliko crtica iz druženja i razgovora sa glumcima.

Hayat
Hayat

Hayat
  • Predrasude da su oni nedodirljivi razbili smo posjetom i razgovorima koje donosimo našim gledateljima u specijalnoj emisiji, tačnije serijalu. Prikazat ćemo detalje sa lokacija koje su fascinantne. Čukurova je mjesto koje je posebno po mnogo čemu. Glavni glumci tamo provode veći dio svoga vremena, iako su iz Istanbula jer su razumjeli važnost snimanja serije na autentičnoj lokaciji. Oni su vrlo prirodni, srdačni, otvoreni u razgovoru – priča nam Sanela i objašnjava kakvi su glavni glumci popularne serije.
Hayat
Hayat
Hayat

  • Demir Jaman, čiji lik donosi slavni Murat Unalmis, rekao je nešto što najbolje opisuje važnost prepoznavanja slave na najispravniji način. Budi manji što postaješ veći, rekao nam je, opisujući kako se nosi sa popularnošću koja u Turskoj ima ogromne razmjere. Kerem Alisik, koji glumi Ali Rahmeta Fekelija, je sin slavnih glumaca, višestruko nagrađivan, ali domaćinski način njegovog pristupa nama je nešto što nećemo zaboraviti. Bezbroj šala, mogućnost razgovora o bilo kojoj temi, ugodno vrijeme provedeno zajedno, obilježili su naš boravak u Adani. Razgovarali smo sa onima koji donose likove Zulejhe, Demira, Jilmaza, potom sa majkom Hunkar, i Fekelijem naravno. Boravili smo u istom hotelu, pa su učinili sve da osjećamo kao dio tima, što na neki način i jesmo s obzirom na to da kao emiteri serije postajemo partneri  – izjavila je Sanela Junuzović.

Prvu epizodu specijalnog serijala gledajte ovog petka od 21 sat.

Hayat

Nakon ovog serijala uslijedit će razgovori sa glumcima iz serije “Žena”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DICAPRIO S DJEVOJKOM SNIMLJEN U FAST FOODU, JEDAN DETALJ NA GLUMCU...

0
Jedan od najpoznatijih zavodnika u Hollywoodu, Leonardo DiCaprio, u posljednjih devet mjeseci ne odvaja se od 25-godišnje italijanske manekeneke Vittorie Ceretti, a sada su snimljeni tokom opuštenog ručka.