ENES BEGOVIĆ SRCEM PONOSNO ČESTITAO DAN DRŽAVNOSTI: GDJE GOD BILI VOLITE JE, IZGRADIMO JE JOŠ BOLJOM

Enes Begović je, sada već davne 1985. godine, objavivši hit „Bosanac“, koji je od tada jedan od najvećih hitiova rasprodat u pola miliona primjeraka, pokazao je ljubav prema svojoj Bosni i Hercegovini.

Ovaj rođeni Visočak nikada nije skrivao emocije o svojoj jedinoj domovini. Pjevao je o njoj srcem nebrojeno puta.

Proputovao je cijeli svijet ali, kako je više puta znao reći, gdje god da je otišao, ma koliko mu tamo bilo lijepo, najrahatniji, najsretniji je bio uvijek kada dotakne tlo svoje BiH.

I danas mu je srce puno ponosne Bosne i Hercegovine. Volite je, veli Begović za naš portal, srcem i dušom gdje god bili.

  • Svim Bosancima i Hercegovcima u državi i van nje, gdje god se nalazili, iskreno čestitam Dan državnosti. Ona je naša bila, bit će. Ostanimo ponosni na sve njeno što ima, što nam daje, svako na svoj način gradimo je da bude bolja, izradimo je jačom za generacije koje dolaze i nikada je nemojte poniziti. Nikada! Volite je jako, ponosno i danas, i sutra – Begovićeva je poruka.

(A.S.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE