ENIS BEŠLAGIĆ OBJAVIO ZANIMLJIV VIDEO SA DRUŽENJA S JUSUFOM NURKIĆEM I DINOM RAĐOM

Popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić je poznat kao veliki sportski zaljubljenik i redovan je gost na najvažnijim sportskim događajima u našoj zemlji.

Bešlagić je poznat i kao veliki navijač svih bh. reprezentacija i naših igrača, a svojim današnjim videom na Instagramu je oduševio mnoge Bosance i Hercegovce, ali i Hrvate.

Video pogledajte i OVDJE

  • Evo, u kratkom videu ću vam pokazati kako izgleda čovjek koji je u Kući slavnih. Evo, pogledajte ga”, rekao je Enis i u kadar je u tom trenutku ušao Dino Rađa.
  • To je ćovjek u Kući slavnih. A sad ću vam pokazati kako izgleda čovjek koji je slavan. On izgleda ovako”, rekao je Enis prije nego je pokazao Jusufa Nurkića.

Na kraju se Bešlagić našalio i sa kolegom Moamerom Kaumovićem.

  • A evo kako izgleda čovjek koji je samo u kući, rekao je Bešdlagić i pokazao kolegu glumca koji je sjedio na tribinama.
  • E, ovo je čast snimiti. Ovakvi primjeri čine svijet boljim i razbijaju sve predrasude. Takmiči se u dobru i budi velik u svojoj ljudskosti. U kuću slavnih, kao Dino, se ne ulazi preko politike. Biti uspješan kao Nurk se može samo ogromnim radom i odricanjem. A biti prijatelj sa njima, e to te Bog počasti. Zahvalan Gospodaru što mogu sa njima dijeliti ove predivne trenutke. Hvala braćo”, napisao je Bešlagić u opisu videa

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SVI KLUBOVI DOBILI LICENCU ZA NASTUP U BH. LIGI, TRI OSTALA...

0
Prvostepena komisija za licenciranje klubova danas je održala sjednicu u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu, gdje se odlučivalo o licencama za klubove koji su aplicirali za učešće u takmičenjima u Wwin ligi Bosne i Hercegovine i UEFA klupskim takmičenjima u sezoni 2024/2025.