EVO KAKO NAJBOLJE I NAJLAKŠE DA ISPOHUJETE TIKVICE: UOPŠTE NE UPIJAJU MNOGO ULJA

Nema ljepšeg doručka od pohovanih tikvica

Potrebno je:

veća tikvica

2 jaja

2 kašike brašna

2 kašike prezle

ulje

so

Priprema: Tikvicu oljušti i isjeći na tanje komade i posoliti.

Ostaviti da odstoji 30 min ocijediti tečnost. Svaki list provući kroz brašno, zatim jaja i na kraju prezle. Pržiti u ulju i vaditi na upijajuću salvetu.

Video pogledajte i OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NEMA KIŠE, OPUSTIE SE I UŽIVAJTE U LIJEPOM VREMENU: EVO I...

0
Početak novembra donosi nam značajniju promjenu vremena u vidu južine, porasta temperatura ali i nestabilnog vremena sa dosta oblaka i povremenom kišom koja će najobilnija kako to obično i bude kada zapuše jugo biti u Hercegovini, jugozapadu i zapadu Bosne.