EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA: UMJESTO S JENNIFER, BRAD SE DRUŽIO S KONTROVERZNOM GLUMICOM

Dodjela Oscara jedan je od najglamuroznijih događaja u životu slavnih osoba, stoga ne čudi da su se mnoge zvijezde prije i za vrijeme ceremonije ulogirale na svoj Instagram profil i s pratiteljima podijelile fotografije najboljih trenutaka.

Glumac Timothée Chalamet objavio je fotografiju na kojoj sjedi na podu sobe u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. Chalamet, koji je uz glumicu Natalie Portman prezentirao jednu od nagrada na Oscarima, upitao je svoje pratitelje tko sve namjerava gledati.

Reper Eminem, čiji je nastup na Oscarima postao viralni hit, objavio je fotografiju s Eltonom Johnom. Eltonov film Rocketman osvojio je Oscara za najbolju filmsku pjesmu.

  • Imao sam priliku vidjeti svog Eltona večeras na Oscarima. Čestitam na nagradi!, Sir –  napisao je Eminem uz fotografiju.

Glumica America Ferrera odjevnom je kombinacijom odala počast zemlji Honduras odakle je porijeklom. Ferrera je podijelila fotografiju u crvenoj haljini s potpisom Alberte Ferretti i sa zlatnim ukrasom na glavi, a na kojoj je vidljiv i njen trudnički trbuščić. Glumica se objavom oprostila od lika Astrid kojoj je dala svoj glas u animiranom filmu “Kako izdresirati zmaja?”.

Autorica tekstova za muziku Diane Warren za Oscara je nominirana ukupno 11 puta, ali nijednom ga nije osvojila. Warren je prije dodjele na svom Instagram profilu podijelila fotografiju iz svoje limuzine na kojoj se dobro zabavlja.

Glumac Josh Gad, koji je u crtiću Frozen dao glas snjegoviću Olafu, objavio je fotografiju sa suprugom tokom priprema za ceremoniju.

  • Nismo sigurni idemo li na Oscare ili na James Bond tulum pod maskama – napisao je u objavi.

Voditeljica Giuliana Rancic podijelila je s pratiteljima fotografiju svojih priprema za Oscare na kojoj je prepuštena vještim rukama make-up vizažistica. Giuliana se 2007. godine udala za poduzetnika Billa Rancica hrvatsko-irskog podrijekla.

I glumica Jane Fonda objavila je fotografiju svojih make-up priprema.

Glumica Rebel Wilson sve je učinila ljubomornima kada je objavila fotografiju s glumcem Bradom Pittom.

Glumica Margot Robbie, koja je nominirana za sporednu ulogu u filmu Bombshell, također je objavila fotografiju sa suprugom Tomom Ackerleyjem. Zaljubljeni par uskladio se u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji.

Pojedine zvijezde prisjetile su se prijašnjih dodjela Oscara. Glumac Jacom Tremblay objavio je video s Oscara iz 2016. godine, kada je “upoznao” dvojicu droida iz Ratova zvijezda. Tada je imao samo devet godina.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LJUDI BJEŽALI U PANICI, A SCENE SU JEZIVE: MUŠKARAC SE ZAPALIO...

0
Mladić se zapalio u petak poslijepodne u blizini zgrade suda u New Yorku gdje se nastavio odabir porote u kaznenom suđenju bivšem predsjedniku SAD Donaldu J. Trumpu.