EVO ZAŠTO SU RASKINULI RADA I HARIS: VRIJEME U BOSNI PROVODILA PO HOTELIMA

O privatnom životu Radmile Manojlović proteklih godina dosta se pisalo i pričalo, a pjevačica se oduvijek trudila da sačuva privatnost i ne otkriva detalje veze sa devet godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem.

  • Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala – napisala je Rada na svom Instagram profilu.

Iako Manojlovićeva nije željela da otkrije razloge zbog kojih je njena i Harisova veza okončana, srbijanski medij Alo došao je do saznanja da je glavni razlog raskida njegova porodica koja nije voljela Radu.

  • Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Radu kao potencijalnu snahu. Najviše im je smetala vjerska razlika i smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Također, nije im se sviđala činjenica da je pjevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Željeli su skroz drugačiji profil snahe – rekao je na samom početku razgovora izvor za pomenuti medij koji je želio da ostane anoniman.
  • Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce Harisove porodice, ali u tome, nažalost, nije uspjela. Nakon pandemije koronavirusa, stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspio da izgradi uspješnu karijeru u Srbiji, te je najviše vremena provodio u Bosni – objašnjavao je sagovornik i otkrio kako su izgledale Radine posjete Harisovoj domovini.
  • Kada god bi došla u Bosnu, ona bi spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbjegavala svaki kontakt sa njom i Haris se nalazio u neobranom grožđu. Nije više mogao da izdrži pritisak i promijenio je ponašanje prema djevojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli – objašnjavao je dobro upućeni izvor, koji je dodao da je Radina porodica uprkos razlikama prihvatila Harisa.
  • Radinom ocu je jedino važna sreća njegove nasljednice, a kako je vidio da ona Harisa voli, podržao ju je – zaključio je sagovornik.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE