FAHRIYE EVCEN POZIRALA SA SINOM: MALIŠAN NEODOLJIVO PODSJEĆA NA OCA

Zvijezda serije ‘Osman’ Burak Ozcivit i njegova supruga Fahriye Evcen u martu prošle godine dobili su drugog sina Kerema.

Ponosna majka Fahriye pozirala je s nasljednikom i oduševila preko 165 hiljada pratitelja koji su ostavili lajk na fotografiji. Mnogima je zapalo za oko kako mališan neodoljivo podsjeća na svog oca Buraka.

Inače, Fahriye i Burak upoznali su se 2013. godine, na snimanju serije ‘Dnevnik ljubavi’. Vjenčali su se 2017., a prvog sina dobili su dvije godine kasnije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NASTAVNICA UHAPŠENA: KUPOVALA UČENICIMA ALKOHOL I SLALA IM GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE

0
Nastavnica iz Luizijane je uhapšena jer je navodno slala golišave fotografije učenicima s kojima je također pila u barovima - i imala seks s "barem jednim" od njih, navode policajci.