FANOVI ODUŠEVLJENI: NIVES CELZIJUS OBJAVILA NOVU FOTOGRAFIJU I NAPRAVILA HAOS

Pjevačica i glumica Nives Celzijus na svom je Instagramu podijelila dvije fotografije koje su im dobrano rasplamsale maštu.

Naime, okinula je selfije na kojima je pozirala ležeći na krevetu u crnom grudnjaku.

Mada se, kako je i sama napisala, spremala za spavanje, Nives je na licu imala make-up uz oči naglašene crnim tušem i sjenilom zemljanih boja, a prema kameri je uputila zavodljivi pogled.

  • Dan za ranije leći u krevet – napisala je Nives u opisu objave, a oduševljeni fanovi su je obasuli komplimentima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PSIHIJATRIJA U BANJOJ LUCI NEUSLOVNA: ODOBREN JE KREDIT OD 7,6 MILIONA...

0
Prostorije Klinike za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra u Banjoj Luci godinama su neuslovne, smještene u starim i dotrajalim barakama u kojima je u januaru izbio požar.