FANOVI POLOŽILI CVIJEĆE ISPRED MARADONINE RODNE KUĆE U BUENOS AIRESU

Fanovi preminulog fudbalskog asa Diega Armanda Maradone okupili su se ispred kuće u kojoj je rođen i odrastao u skromnom kvartu Buenos Airesa, javlja Anadolu Agency (AA).

Brojni fanovi položili su cvijeće ispred Maradonine rodne kuće u Villi Fiorito i još jednom odali počast jednom od najboljih fudbalera svijeta svih vremena.

Maradona je od posljedica srčanog udara preminuo u srijedu u 61. godini.

Sahranjen je u Buenos Airesu uz prisustvo ograničenog broja ljudi, ali fanovi se okupljaju širom Argentine i u italijanskom Napulju kako bi mu odali počast.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UPOZORENJE METEOROLOGA: VEČERAS OPASNOST OD MRAZA, SAMO JEDAN DIO BIH IMAT...

0
- Opasnost od mraza! Naredna noć, jutarnji sati subote donose lokalno prizeman do slab mraz. Najviše na udaru istok Bosne, područje Podrinja.