FILD I NOVALIĆ ČESTITALI NA OTVORENJU ‘BINGA’, VELIKI USPJEH U DOBA KORONE

U Sarajevu je danas, uz prisustvo brojnih građana, otvoren drugi najveći "Bingo City Centar" u BiH.

  • “Bingo” u svom hipermarketu ima posebne shopove. Ovo je drugi najveći “Bingo” centar u BiH, u kojem se nalazi najveći hipermarket, u kojem je zaposlenje pronašlo 130 ljudi. Danas je ovo, zapravo, otvaranje samo prve faze ovog objekta – kazala je Tatjana Paunoski, portparol “Binga”.

Među brojnim zvanicama bili su ambasador Velike Britanije u BiH Metju Fild (Matthew Field) i premijer FBiH Fadil Novalić.

Fild je kazao da mu je drago što koronavirus nije utjecao na saradnju “Binga” s “Tescom”, čije proizvode kupci u našoj zemlji mogu nabaviti upravo u marketima “Bingo”.

  • Drago mi je bilo prisustvovati otvaranju novog “Bingo” prodajnog centra u Sarajevu. Uspješna saradnja sa “Tescom” se nastavlja, a ja dijelim “Bingovo” uvjerenje u ekonomski restart – naveo je Fild.

Novalić je kazao da je ovaj objekt po uzoru na na svjetski “Wallmart”.

  • Čestitam “Bingu” što je u vrijeme ove ekonomske distorzije investicija izdržao napad uzrokovan koronavirusom – kazao je Novalić.

Radi se o poslovnom objektu čija je namjena trgovina, kultura i zabava.

Objekat je otvoren u osam sati, a svoja vrata otvorio odmah su otvorili hipermarket “Bingo Plus”, “dm”, “Cocozebra”, “Caffe slatičarna Vatra”, “Juicy bar Bum Bar”, cvjećara “Art”, “Optika Loris”, “Pixel mobile shop”, “Nakit Swiss & Jewellery”, frizerski salon “Change studio”, IQOS, apoteka “Pharmacy” i poslovnica “BH pošte”.

Objekat se sastoji od podruma i prizemlja. U podzemnoj garaži nalazi se 375 parking mjesta, što sa vanjskim parkingom čini ukupno 724 parking mjesta. U prizemlju se nalaziti hipermarket površine 10.700 kvadratnih metara, restoran sa galerijom i vanjskom terasom, te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj.

Sam “Bingo City Center” zauzima površinu od 44.500 kvadratnih metara te će svojom veličinom i kvalitetom ponude predstavljati neponovljivo iskustvo šopinga, poručili su iz kompanije Bingo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE