GAJIĆ ZA VIJESTI U 7: OSTAVIT ĆEMO SRCE NA PARKETU PROTIV FRANCUSKE

Ne znaju očigledno pojedini političari, gladni i žedni podjela, koji je nabolji način da se skrene pažnja na državu. Nisu to svađe, već pomirenje, nisu podjele nego ujedinjenje.

Nije to želja za raspadom. Kad se srcem igra za državu, samo tad se pobjeđuje.

Važnu lekciju političari mogu naučiti, ni manje ni više, nego od bh. košarkašica. Jedna od njih jeste Marica Gajić. Dolazi iz Bijeljine. Mogla je igrati za Srbiju ili za Sloveniju.

Odbila ih je. Razlog je vrlo jednostavan – željela je igrati isključivo za svoju BiH. Samo tada, kaže, igra srcem. Marica je bila naša večerašnja gošća.

Kazala nam je da je od samog finiša utakmice protiv Hrvatske bila premotivna.

  • Nikada nije bilo upitno koliko ću davati sebe za reprezentaciju, jer uvijek dajem svoj maksimum. Nevjerovatan je osjećaj da nakon toliko truda i zajedničkog rada ostvarimo ovako veliki rezultat – kazala nam je Gajić.

Kada je u pitanju susret protiv Francuske, naša sagovornica ističe da će ostaviti srce na parketu.

  • Nećemo se predavati, Francuska je košarkaška sila i glavni favorit za osvajanje titule, ali svakako ćemo izaći na teren i pokazati zašto smo tu, pokazati zajedništvo koje nas krasi i nešto što nas opisuje kao tim i dat ćemo sve od sebe da napravimo što veće probleme Francuskoj – poručuje Gajić.

Ipak nam je otkrila da vjerovatno zbog povrede neće moći nastupiti na sutrašnjoj utakmici.

  • Nisam sigurna da ću biti spremna za sutrašnju utakmicu, s tom povredom sam došla na okupljanje i izgledi su svi da sam obnovila povredu na utakmici protiv Hrvatske – dodaje između ostalog Gajić.

(Aldin Tiro)

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE