GARETH BALE JE SRETAN U MADRIDU I ŽELI ZAVRŠITI KARIJERU U REALU

Iako se Gareth Bale već nekoliko prelaznih rokova povezuje sa odlaskom iz Real Madrida, od njegovog menadžera stiže potpuno oprečna tvrdnja.

Jonathan Barnett, koji zastupa Velšanina, tvrdi da je Bale sretan i da ne namjerava otići iz Madrida.

  • Bale je veoma sretan u Madridu. Uživa u životu u Španiji i nema razloga da ne završi karijeru u Madridu. Finansijski se osigurao, ne samo za sebe i djecu, već i za unuke. Osvojio je skoro sve u životu. Tačnije, osvojio je sve sa klubom jer nije realno da sa Velsom osvaja trofeje”, kaže Barnett u razgovoru za BBC Radio 4.

Barnett je odbacio glasine da bi se Bale mogao vratiti u Premiership. Godinama je za njega zainteresovan Manchester United, a sada se Velšanin povezuje i sa Newcastleom.

  • Ne mogu vjerovati da bi se on mogao vratiti u Premiership. To bi zaista bila velika stvar i iznenađenje. Mislim da on o tome uopće ne razmišlja. Veoma je sretan u Real Madridu”, poručio je Barnett.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE