GENIJALAN TRIK: OSUŠITE VEŠ U TOKU ZIME BEZ VLAGE I NEUGODNIH MIRISA

Domaćice znaju koliko je lakše prati i sušiti veš u toku ljeta.

Odjeća je tanja, vreme je toplo, a tek opran veš možete obući za nekoliko sati.

Međutim, zimi je priča drugačija.

Duksevi, džemperi i pantolone nisu baš tako jednostavni za održavanje, a najveći problem u toku zime predstavlja njihovo sušenje.

Dodatni problem nastaje kada se ovaj veš ne osuši na vrijeme, pa od predugog stajanja počne neprijatno da se oseća, a onda je neupotrebljiv i ponovo mora u mašinu.

Ljudi koji nemaju dodatne prostorije moraju da suše veš u dnevnoj ili spavaćoj sobi, što naravno nije dobro zbog vlage koja se stvara.

TikTokerka Lora Vilijams odlučila je da otkrije način na koji se veš najbrže suši u toku zime.

  • Stavite sušilicu pored radijatora, pokrijte veš čaršavom, ugurajte drugi kraj čaršava u zadnji deo radijatora i provjerite da li je grijanje uključeno – napisala je Lora u opisu videa.
  • Kada sušite veš na sušilici, ostavite malo više mjesta između odeće, jer će na taj način vazduh moći da cirkuliše i veš će se brže sušiti – dodala je.

Njen video-snimak skupio je više od 16.000 lajkova, a mnogi korisnici su oduševljeni trikom.

  • Sjajna ideja, moram da je isprobam – napisala je jedna žena.
  • Imam 50 godina i nikad se nisam ovog sjetila. Sjajno! – dodala je druga.

Video pogledajt i OVDJE.

@cleaning_at83 Hack for drying your clothes FASTER 🤩 #viral #hack #lifehack #laundry #fyp #foryou #cleaningat83 #foryou ♬ Little Bitty Pretty One – Thurston Harris

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE