GLAVAŠ UOČI IZBORA SPORTISTE: KADA JE NAJTEŽE, PRORADI BH. INAT I POJAVI SE NEKO SA IZVANREDNIM REZULTATOM! DOĆI ĆE BOLJI DANI ZA BIH

U današnjoj emisiji 'Otvoreni studio' razgovarali smo o najboljim bh. sportistima. U Bihaću se održava Izbor sportiste godine, a naš gost bio je predsjednik Organizacionog odbora, Vlatko Glavaš.

Glavaš je iskazao zadovoljstvo što se Izbor sportiste upravo održava u Krajini, kazavši kako je večeras Bosna i Hercegovina sportski u Krajini, u Bihaću.

  • Ljudi iz USK, premijer i gradonačelnik su stavili sve svoje resurse na raspolaganje. Sve je spremno i drago mi je da danas mogu da stisnem ruku onima koji su 365 dana mukotrpno radili. Znamo da su oni istinski ambasdori naše zemlje i večeras im se moramo na tome zahvaliti, pogotovo jer se naša zemlja nalazi u ovako teškoj situaciji – naglasio je Glavaš.

Dodao je da kao predsjednik Organizacionog odbora, skupa sa žirijem nije imalo lagan zadatak kada je u pitanju odabir najboljih.

  • Kada vam je teško, proradi bh. inat, pojavi se neko sa izvanrednim rezultatom i zemlje od 100 – 200 miliona budu ljubomorne na nas. Krajinu ne treba zaboraviti. Dobro znate da sam ja optimista. Kao sportaš sam obišao cijeli svijet, treba da dođu bolji dani za BiH. Znam u kakvim smo problemima i šta se radi da bi se opstruiralo postojanje naše zemlje. To su problemi koje mi koji volimo ovu zemlju, ne možemo razumjeti. Doći će i bolji dani, želim i vjerujem da ako pozitivnije pričamo o našoj zemlji, da će se pozitivnije stvari i dešavati – kazao je Glavaš.

(Mehmed Sultanović)

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

IZRAEL NAPAO SIRIJU, POGINULO 38 LJUDI

0
U izraelskim napadima na sirijski grad Alep u petak rano ujutro ubijeno je 38 ljudi, uključujući pet pripadnika libanonske militantne skupine Hezbollah, rekla su Reutersu dva sigurnosna izvora.