GLUMAČKI PAR DVA MJESECA KRIO DA JE DOBIO TREĆE DIJETE

​ Blake Lively i Ryan Reynolds prije dva mjeseca postali su roditelji po treći put, a par je ovu informaciju vješto krio od medija i obožavatelja, s obzirom da je tek sada procurila informacija da njihova beba ima već dva mejseca.

Blake i Ryan su sredinom aprila bili u Rovinju, gdje je on snimao scene za film ‘Hitman’s Wife Bodyguard’, a tada niko nije shvatio da je glumica trudna budući da je stalno nosila široku odjeću.

Međutim, par je u maju potvrdio da čeka treće dijete kada se Blake pojavila na premijeri filma Decetive pikachu na koju je došla kako bi podržala supruga, a tada je nosila prelijepu žutu haljinu koja je ocrtala njen trudnički stomačić.

Getty Images

Nakon toga nisu komentarisali ništa vezano za dolazak novog člana porodice, pišu Nezavisne.

Poznata glumica je ranije više puta isticala za strane medije kako priželjkuje veliku porodicu i da bi voljela da ima čak desetoro djece.

  • Moj suprug imao je dobro i normalno vaspitanje i želimo da naša deca imaju isti život kao što smo mi imali. Nikad ih ne bismo uskratili za nešto, to bi zaista bilo sebično – rekla je ona tada.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ZAVRŠEN FORUM ‘REVICONA’: OD KRIPTOVALUTA DO NOVCA

0
Jučer je počeo, a danas je završen 16. forum pod nazivom - Sprečavanje pranja novca, finansiranja terorističkih aktivnosti i borba protiv korupcije, u organizaciji Konsultantske kuće Revicon.