GLUMICA RAZBJESNILA FANOVE ZBOG POZIRANJA: NE TREBA TI TO

Glumica Elizabeth Hurley poznata je po besprijekornoj figuri u 55. godini. Na svoj izgled je i sama jako ponosna, a kako stoji iza linije bikinija, zaključila je da će sama sebi biti najbolji model.

Iako njene fotografije najčešće izazivaju komplimente, neobična poza koju je Hurley zauzela na posljednjoj izazvala je brojne komentare.

“Ovo je fotošopirano, ne treba ti to”, komentirali su neki.

“Zašto širiš noge”, zanimalo je neke.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SULJAGIĆ O REZOLUCIJI O GENOCIDU U SREBRENICI: TO JE NEŠTO ŠTO...

0
Emir Suljagić, direktor MC Srebrenica govorio je o najavljenom usvajanju Rezolucije o Srebrenici u UN, kao i reperkusijama na Srbiju i odnose zemalja u narednom periodu.