GOLF DVOJKA POMJERA GRANICE: MUŠKARAC U NJEMU PREVOZIO TELE

Svašta smo mogli vidjeti na bh. cesta, pogotovo kad je sada već legendarni Golf 2 u pitanju.

Od prevoženja različitih stvari, materijala, do prevoza stoke.

Snimak koji je objavljen na portalu Crna hronika pokazuje da Golfa dvojka pomjera granice.

Tako je, kako tvrde sa ovog portala jedan naš sugrađanin u svom limenom ljubimcu prevozio živo tele, a snimak je navodno nastao u Bosanskom Petrovcu. Ne možemo sa sigurnošću tvrditi kada je snimak nastao, ali definitivno je zanimljiv.

Pogledajte o čemu se radi OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PADAJU SVJETSKE BERZE: STRAH OD ESKALACIJE NA BLISKOM ISTOKU

0
Na evropskim berzama jutros su cijene dionica pale jer se ulagači plaše eskalacije sukoba na Bliskom istoku nakon što je Izrael ispalio nekoliko projektila na Iran.