GRADONAČELNIK PETRINJE UŽIVO ZA VIJESTI U 7: KAO GRADONAČELNIK SAM IZGUBIO GRAD

Još jednom je tragedija ujedinila cijeli Balkan i dijasporu.

Stavili su ljudi na raspolaganje svoju privatnu imovinu, kamp kućice i smještajne kapacitete za one čiji su domovi uništeni u zemljotresu.

Obnova i raščišćavanje terena traje danonoćno. Danas smo razgovarali s mještanima koji su izgubili krov nad glavom, ali će uskoro dobiti novi.

Za Vijesti u 7 uživo se javio Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje.

Tokom javljanja kazao je da je kao gradonačelnik izgubio grad te da je ovo najveća katastrofa nakon Domovinskog rata te dodao kako moramo pokazati da u  jednoj katastrofi nema razlike među ljudima.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TUŽILAŠTVO ISTAŽUJE KAKO JE UMRLA DVOMJESEČNA BEBA U SARAJEVU

0
U Domu za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama je 22. februara preminula dvomjesečna beba, a cijelo slučaj još uvijek istražuje Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu.