GROF TVRDI DA ONA RADI ZA OBAVJEŠTAJNU SLUŽBU: ZAŠTO MIŠA STRAHUJE OD NIKOLINE PIŠEK?

Kontroverzni antikvar iz Srbije Miša Grof požalio se portalu Informer kako iz straha ne smije komentirati vijest da je Nikolina Pišek za 1,7 miliona eura prodala vilu u Zagrebu, koju je kupio njen pokojni suprug Vidoje Ristović.

  • Zvali su me iz hrvatske obavještajne službe i rekli da više ne smijem ništa pričati o njoj! Priprijetili su mi da budem miran i da njeno ime ne spominjem javno ni u kojem kontekstu. Izgleda da ona radi za hrvatsku službu – tvrdi Miša Grof i dodaje da već danima ne smije na ulicu:
  • U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smijem reći na koji način su mi zaprijetili jer mi prisluškuju telefon.

Njihova služba je vrlo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a šta ću ja?! Moram biti miran, kako su mi rekli…”

Nije trebalo dugo da mu snaha odgovori na ove bizarne optužbe. Nikolina je, naime, na Instagramu objavila sarkastičan status, koji je nesumnjivo reakcija na pisanje srbijanskih medija, prenosi Net.hr.

“Budući da mi je moj špijunski identitet razotkriven, bojim se da ću dobiti otkaz u SOA-i. Razmatram prelazak u MI6. Molim vas, nemojte nikome reći”, napisala je hrvatska voditeljica svojim pratiteljima.

Svoj odgovor svekru, koji je ne pušta na miru još od smrti svoga sina, a njezina supruga Vidoja, ukrasila je atraktivnim fotografijama, na kojima pozira u minihaljini i visokim čizmama.

Podsjećamo, Ristović mlađi preminuo je 8. maja ove godine u Beogradu. Obdukcijom je utvrđeno da je umro uslijed zapaljenja srčanog mišića i da je u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti.

Odmah poslije sahrane, Miša je otpočeo medijski rat s Nikolinom oko Vidojeve imovine.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE