HADŽIOSMANOVIĆ – BRACO U SVOM STILU PRED UTAKMICU: PROUČIO SUBHANEKE

Alija Braco Hadžiosmanović ponovo je u elementu. Jedan od najpoznatijih trenera na ovim prostorima, koji sjedi na klupi Vrbanjuše, ponovo je napravio show.

Iako njegova ekipa ove sezone ne bilježi dobre rezultate u Kantonalnoj ligi KS – grupa B, Braco se pobrinuo da atmosfera u svlačionici bude na nivou. Potvrđuje to i video koji je objavio Hadžiosmanović na svom Facebook profilu.

Prije objašnjenja taktičkim zamisli svoje izabranike je upoznao sa mjestom Župča, a potom, je održao predavanja iz lijepog ponašanja.

  • Današnji kapiten će biti naš dugogodišnji igrač kojeg izuzetno cijenim Sarvan (Nihad, op.a), pa zato te molim Japalak (Kenan) skini tu traku i daj je gospodinu Sarvanu – kazao je Hadžiosmanović, što se nije svidjelo Japalaku, koji je u šaljivom tonu odgovorio:
  • Pa neću ja onda ni igrati šefe. Ako će Sarvan biti kapiten ja ni ne igram onda.

Braco je pred sami izlazak na teren igračima poručio da igraju svi za jednog, jedan za sve.

  • Momci, mi ovaj fudbal igramo za sudije i delegate. Meni je drago što sam vam dao za gorivo. Kome još trebam dati? Kerimu i Sarvanu? I ja sam tu svoje ispoštovao – kazao je Braco, a video završava tako što Braco uči suru Subhaneke.

Vrbanjuša je poražena u Župči sa 0:1, a strijelac za domaće bio je Ermin Hadžo.

Posted by Alija Braco Hadžiosmanović on Saturday, 2 November 2019

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.