HAOS U LONDONU: AMERIKANCI NEĆE STIĆI NA VRIJEME DA PREUZMU CHELSEA?

Sam klub je objavio prodaju, ali ipak, kako prenosi Skaj Njuz, sve se trenutno nalazi pod velikim znakom pitanja

Navodno, kako prenosi navedeni izvor, a vladini zvaničnici sumnjaju da će posebna dozvola potrebna za odobravanje prodaje biti izdata prije isteka roka.

Navodno, ljudi bliski prodaji tvrde da ministri tek treba da dobiju uvjerenja koja traže od Romana Abramoviča, a tiču se destinacije prihoda od prodaje od 2,5 milijardi funti.

Ukoliko do dogovora ne dođe, Čelsi bi mogao da bude isključen iz klupskih takmičenja sljedeće sezone ili da se čak suoči sa novom prijetnjom administracije. To bi značilo da ukoliko “plavci” ne dobiju nove vlasnike do kraja maja klub ne može dobiti licencu za takmičenje, te će biti izbačen iz Premijer lige, prenosi Sportal.

Priča se da je Abramovič dao svoja uvjerenja što se tiče prodaje, ali da engleske vlasti nisu sigurne oko toga, te se za sada prodaja odložila. Spominjalo se i da će taj novac otići u humanitarne svrhe.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TRODNEVNI ŠTRAJK UPOZORENJA PROSVJETARA U KANTONU SARAJEVO: USKORO ODLUKA O DRUGIM...

0
U osnovnim školama u Kantonu Sarajevo uspješno je proveden trodnevni štrajk upozorenja u periodu od 17. aprila do danas, a učešće su uzele i kolege koje nisu članovi sindikata, saopćeno je večeras iz Sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo.