UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PUCAO NA KARIĆEVOG ZETA: HTIO POBJEĆI U CRNU GORU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.D. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je 9. septembra ove godine u jednom restoranu u beogradskom naselju Ritopek nanio teške tielesne povrede četrdesetsedmogodišnjem muškarcu S.R. (42) za koga se kasnije ispostavilo da je zet Zorana Karića.

 

Sumnja se da R.D. nakon verbalnog sukoba pucao u oštećenog, nakon čega je pobjegao.

Policija je osumnjičenog uhapsila na graničnom prijelazu na izlazu iz Srbije kada je pokušao da pređe u Crnu Goru.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.