HARIS ZAHIRAGIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA VJENČANJA JASMINE IZETBEGOVIĆ: EVO ŠTA JE PORUČIO

Haris Zahiragić, član Stranke demokratske akcije, prisustvovao je jučerašnjem vjenčanju Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića u Sarajevu.

Nakon što je obavljeno šerijatsko vjenčanje, prisutni su se zaputili u hotel Europa kako bi prisustvovali i građanskom vječanju, te je tamo nastavljena i proslava.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan je bio svjedok na šerijatskom vjenčanju, a stigao je u pratnji supuge Emine.

Zahiragić je objavio i fotografiju sa vjenčanja uz kratku poruku: “Selam”:

Na slici su i Bakir Izetbegović, lider SDA i Jasminin otac te Osman Mehmedagić.

Neki od ostalih gostiju koji su prisustvovali su Emir Hadžihafizbegović, Asim Sarajlijć, Adil Osmanović, Halid Genjac, Amela Šehović Mehmedagić…

Kada je riječ o gostima na proslavi, prema onome što se može vidjeti na društvenoj mreži Instagram,na svadbi je nastupio Fatmir Sulejmani, mladi pjevač iz Brčkog koji se proslavio u 10. sezoni Zvezda Granda kada je ušao u finale.

Na svadbi je također pjevao jedan od najpopularnijih sarajevskih pjevača narodne muzike, Semir Cerić Koke.

Također, u hotelu Europa je mladence i goste zabavljao i Isak Šabanović, velika regionalna zvijezda prethodnih mjeseci i to nakon što se proslavio u takmičenju Zvezde Granda gdje je osvojio drugo mjesto u finalu.

Osim njih, na svadbi je pjevala i sarajevska umjetnica i pjevačica Lana Hamza.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE