HARIS ZAHIRAGIĆ: SDA NIJE PREDALA HDZ-U MOSTAR, NEGO ĆE GA BH. BLOK PREDATI UKOLIKO NE PODRŽI ZLATKA GUZINA

Haris Zahiragić, član Predsjedništva Stranke demokratske akcije, oglasio se povodom izbora gradonačelnika Mostara, kazavši da Bh. blok gura svoju kandidatkinju iako su izgubili izbore.

  • Kada ona kao što je i očekivano, ubjedljivo, ne prođe prvi krug, opet optužuju SDA da je prodala Mostar HDZ-u. Istu onu SDA koja ih je pozivala na zajednički nastup i prije izbora –  istakao je Zahiragić.

Navodi kako SDA nije predala HDZ-u Mostar, nego da će ga Bh. blok predati ukoliko ne podržite Zlatka Guzina za gradonačelnika.

  • Glasovi SDP-a i Naše Stranke će u konačnici presuditi ko će biti novi gradonačelnik. I eventualno njihovi suzdržani glasovi bit će glasovi za HDZ –  objavio je Zahiragić na Facebooku.

Prema njegovim stajalištima, sve ostalo su bezobrazne laži i loši spinovi koji uobičajeno dolaze iz Sarajeva.

  • Sudeći prema statusima Kojovića i Konakovića, već su najavili takav scenarij – a nadam se da griješim, jer u suprotnom odgovarat ćete ovom narodu vjerujte!

Istakao je također da u SDA nisu zaboravili kako su “dali HDZ ministra u Vladi TK iako nemaju ni jednog zastupnika u Skupštini tog kantona”.

Guraju svoju kandidatkinju za gradonačelnicu, iako su izgubili izbore! Kada ona kao što je i očekivano, ubjedljivo, ne…

Posted by Haris Zahiragić on Friday, 5 February 2021

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE