HAYAT.BA NA LICU MJESTA: MUŠKARAC HITNO PREVEZEN U BOLNICU

Prema prvobitnim informacijama koje smo dobili, u Vogošći se desikla nesreća u kojoj je navodno muškarac pokušao izvršiti samoubistvo.

U Operativnom centru MUP-a KS za naš portal su kazali da je policija na terenu, te za sad nemaju detaljnije informacije.

Foto: Hayat

Hayat.ba bio je na licu mjesta. Pored šestospratne zgrade, na mjestu, gdje je bilo tijelo muškarca, vidljivi su tragovi krvi.

Foto: Hayat

Uviđajem koji je u toku će se pokazati kako je došlo do ove nesreće.

U policiji su nam naknadno kazali da je osoba prevezena u bolnicu te da još uvijek nemaju informacije o stepenu povreda.

Foto: Hayat

(Amir Saletović)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KURDSKI EKSTREMISTI NAPALI RADNIKE AERODROMA U PARIZU

0
Tri osobe su povrijeđene u srijedu u incidentu koji su izazvale pristalice organizacije PKK na francuskom aerodromu Charles de Gaulle u Parizu.