Slučajevi X

Kriminalistički magazin ”Slučajevi X” u okviru informativnog programa Hayat TV-a jedna je od najgledanijih emisija na području cijele BiH, ali i u regionu. Ova specijalistička emisija tretira tamnu stranu života u Bosni i Hercegovini i regionu. Tamo gdje policija ide s upaljenim rotacijama, “Slučajevi X” dolaze s kamerom.

Ispovijesti iz zatvora iz Foče, Zenice, Doboja, Banje Luke, Istočnog Sarajeva, Bihaća i Mostara samo su dio sadržaja kojeg emitiramo u emisiji. Kamere “Slučajeva X” su uvijek prve na terenu. U emisiji svake sedmice prikazujemo realne i napete reportaže o radu policijskih patrola i ekipa hitne pomoći na ulicama bh. gradova. Racije, hapšenja,revolveraške obračune, zločinačke organizacije,saobraćajne nesreće, pucnjave i tučnjave samo su dio onoga što naše kamere bilježe.

Ponosni smo na uspješnu saradnju sa Državnom agencijom za istrage i zaštitu SIPA-om, Graničnom policijom BiH,sa svim kantonalnim MUP-ovima, MUP-om Republike Srpske, Federalnom sudskom policijom, Federalnim MUP-om , Specijalnim policijskim jedinicama na svim nivoima u BiH, kantonalnim i okružnim tužilaštvima i sudovima…

Urednik: Veldin Čustović

Voditeljica: Amina Bešo

HAYAT: Nedjelja 21:00h
HAYAT PLUS: Utorak 16:45h
Hayat PLAY: Ponedjeljak 21h (Epizoda dostupna 24h nakon premijere na Hayatu)


Kontakt: veldin.custovic@hayat.ba