HITNO POTREBNO 50.000 EURA: POMOZIMO DJEČAKU ANELU MUMINOVIĆU IZ ZENICE

Šestogodišnji dječak Anel Muminović iz Zenice treba našu podršku i pomoć.

Naime, po rođenju je dobio sepsu, usljed koje je došlo do oštećenja mozga koji se odrazio na motorni razvoj. Od tada porodica Muminović zajedno se sa prijateljima, neumorno bori za Anelovo stanje, no njegovim rastom situacija i nije najbolja, pa se tim povodom porodica odlučila na odlazak u Tursku zbog nastavka liječenja.

Po preporukama ljekara iz Turske, Anel bi trebao početkom 2021. godine otići na hitnu operaciju u tamošnju kliniku, no njegovi roditelji nisu u finansijskoj situaciji da obezbijede sva sredstva za njegovo liječenje.

  • Anel je bio u Turskoj gdje su doktori ustanovili da nema snage u lijevoj nozi, što bi uslovilo time da za kratko vrijeme Anel završi u kolicima! Anelu je potrebno 50.000 eura, uključujući operaciju, nalaze, smještaj i tri mjeseca boravka poslije operacije u Turskoj. Zato vas dobri ljudi molim za pomoć mom sinu da do sljedećeg rođendana ako Bog da prohoda kao i njegovi vršnjaci”, kazala je majka Amela.

Svi koji žele pomoći mogu to uradili na nekoliko načina:

UPLATE IZ INOSTRANSTVA
Muminović Anel IBAN: BA391542019941040311
Transakcijski racun
Broj racuna: 410403-22-707131
UPLATE IZ BIH
Muminović Anel
Transakcijski racun: 1542019941040311
Broj računa: 410403-21-633996
PAYPAL
amela11101973@gmail.com

Za sve informacije možete nazvati na broj telefona 062/866-082 (kontakt osoba Amela Muminović)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PUTNIK (33) PREMINUO NA LETU ZA ITALIJU: S NJIM BILA I...

0
Jučer je na letu Ryanaira iznad Italije preminuo 33-godišnji muškarac dok je njegova trudna supruga sjedila u drugom, zadnjem dijelu aviona.

PANTHEON KONFERENCIJA 2024