HOĆEMO LI ZLATANA IBRAHIMOVIĆA GLEDATI U DRESU MILANA I NAREDNE SEZONE?

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih napadača svijeta, igra sjajno iako je nedavno proslavio 40. rođendan.

Sinoć je sjajnim golom iz slobodnjaka načeo mrežu Genoe, gdje je Milan slavio sa 3:0 i nastavio potjeru za liderom Napolijem.

Osim što je oduševio na terenu, briljirao je i pred novinarima, a zanimljivo, ovaj put pohvalio je nekog drugog. Kompliment je dobio trener Stefano Pioli, koji je produžio ugovor sa Milanom.

  • Sad’ i ja moram produžiti saradnju – rekao je Ibrahimović uz osmijeh, dodavši:
  • Zaslužio je i sretan sam zbog njega. Pioli radi odličan posao, a ako je on produžio, produžujem i ja.

Ibrahimoviću na kraju sezone istječe ugovor prema kojem zarađuje sedam miliona eura, a mediji su se već raspisali kako i klub i igrač žele nastavak saradnje.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PREOKRET ZA PREOKRETOM: OBJAVLJENA PROGNOZA DO KRAJA MARTA

0
U Bosni i Hercegovini se danas poslijepodne očekuje naoblačenje koje će usloviti i nove padavine, navodi Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

DOBRE VIJESTI ZA PENZIONERE