HOROR U BEOGRADU: UBILA KĆERKU PA SEBE

Nada. M (66) i njena kćerka Ana M. (35) nađene su mrtve u stanu u Beogradu, a prema prvim informacijama, riječ je o ubistvu i samoubistvu.

Iako ništa nije navodilo i predskazivalo porodičnu tragediju, odmah se pretpostavilo da je u pitanju ubistvo i samoubistvo, ali se nije znalo ko je koga ubio.

Kako “Informer” nezvanično saznaje, kćerka je dugo patila od psihičkih problema i u posljednje vrijeme je bila veoma agresivna prema majci. Očajna žena nije znala kako s tim da se izbori pa je, navodno, u trenutku slabosti odlučila da ubije kćerku pa sebe.

Jedna od njih pozvala je rođaku i rekla joj da će se ubiti. Nakon toga je obaviještena policija, koja je provalila u stan i zatekla jezivu scenu, tijela u lokvi krvi i nož.

Tijela majke i kćerke prenesena su u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja bi trebalo da pokaze tačno vrijeme i uzrok smrti.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE