HOROR U TEKSASU: PUCNJAVA U OSNOVNOJ ŠKOLI, NAJMANJE DVOJE MRTVIH, 14 POVRIJEĐENIH

U osnovnoj školi u Teskasu došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene najmanje dvije, a povrijeđeno 14 osoba.

Među njima su i učenici.

Do pucnjave je došlo u 12:17 sati po teksaškom vremenu (19:18 po srednjoevropskom) u osnovnoj školi Robb u Uvaldeu, gradiću na jugozapadu Texasa.

Napadač je uhapšen, a u bolnicu je primljeno 13 djece. Dvoje djece prevezeno je u veću bolnicu u gradu San Antoniju, a drugo još čeka transfer, javlja CNN.

Među onima koji su završili u bolnici je i muškarac od 40 godina. Dva pacijenta su umrla na putu u bolnicu, a ne zna se njihova dob.

Gradonačelnik Uvaldea rekao je za Fox News kako je osumnjičeni pucao izvan škole te je zatim utrčao u nju.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE