HRVATSKA: 65 NOVOZARAŽENIH KORONAVIRUSOM U POSLJEDNJA 24 SATA, PREMINULE TRI OSOBE

Tri osobe umrle su u Hrvatskoj od virusa korona u protekla 24 sata, a evidentirano je 65 novih slučajeva, saopštio je Nacionalni štab civilne zaštite.

Trenutno je 855 aktivnih slučajeva, a među njima su 142 pacijenta na bolničkom liječenju, od kojih je devet na respiratoru.

Od početka zaraze u Hrvatskoj je oboljelo 4.857 osoba, od kojih je 136 preminulo, a 3.866 se oporavilo.

U samoizolaciji je trenutno 3.271 osoba.

Do danas su ukupno testirane 112.003 osobe, od toga 1.489 u posljednja 24 sata.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE