IAKO IMA 64 GODINE, A MUŠKARCI JOJ ŠALJU SLIKE POLNOG ORGANA I NUDE JOJ SVE I SVAŠTA

Lesley Maxwell, 64-godišnja baka iz Melburna na Instagramu ima skoro 60.000 pratilaca, gdje svakodnevno objavljuje fotografije.

Ona obožava da ide u teretanu sa svojom 19-godišnjom unukom Tiom, koja priznaje da joj je baka “konkurencija” kada su u pitanju muškarci.

  • Zato što izgleda sjajno za svoje godine, dobija dosta pažnje od muškaraca – priznala je Tia.
  • Momci su stari oko 18 godina, što je stvarno čudno. Ponekad su baš nevaljali i šalju mi fotografije polnog organa. Ja to sve smatram komplimentom, sjajno je što me uopšte prate na instagramu – kaže fitnes baka.

Iako je njenoj unuci sve to simpatično i podržava svoju baku, Lesleyina kćerka Vanesa, koja nije zainteresovana za fitnes i vježbanje nije baš oduševljena nekim fotografijama svoje majke.

  • To je tvoja majka, ne tvoja kćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, samo da malo “smanji doživljaj” – iskrena je Vanesa.

Iako se Vanesi ne dopadaju takve fotografije, Lesley kaže da je sve to dio posla.

  • Ja zaista volim fitnes, tako da sam uvijek u odjeći za teretanu, a pošto se takmičim, ponekad sam na bini i u bikinijima. I nemam problem da to podijelim, ne stidim se svog tijela – objasnila je Lesley.

Osim toga, Lesley kaže da mora i sama da prati i radi ono u šta vjeruje.

  • Ne mogu da pokrijem tijelo, a ako želim da ga pokažem, onda ću da ga pokažem. Zašto da budem stara i bolesna ako ne moram, zašto da ne budem na vrhu svijeta? – pita ova fitnes baka.
https://www.instagram.com/reel/CLYZgA3jWo0/?utm_source=ig_embed

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE