IBRAHIMOVIĆ I MIHAJLOVIĆ SINOĆ NAPRAVILI SHOW: SKUPA SU ZAPJEVALI NA SANREMU, POGLEDAJTE KAKO JE ZLATAN POTPUNO RASPAMETIO ITALIJANE

Gostujući na čuvenom muzičkom festivalu Sanremo, Siniša Mihajlović pričao je o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Naše prijateljstvo započelo je udarcem glavom”, nasmiješio se Mihajlović misleći na sukob tokom utakmice Juventusa i Intera u kojem je napadač dobio crveni karton.

Stvar je sa Zlatanom u tome što mu ne možeš prijetiti. Morate ga isprovocirati. Bio je toliko ljut da me udario glavom i isključen je. Kad se pridružio Interu, želio sam mu uzvratiti uslugu. Tako pokazujemo naklonost!”, poručio je Mihajlović.

Mihajlović je zadirkivao Ibrahimovića i zbog činjenice da nikada nije osvojio Ligu prvaka.

  • Ljubomoran je na nešto što nema. Liga prvaka. Igrao je, ja sam pobijedio… ”
  • Još ima vremena”, odgovorio mu je Ibra.

Budući da je riječ o muzičkom festivalu, par se potom pridružio voditeljima Rosariju Fiorellu i Amadeusu pjevajući pjesmu “I Nomadi ‘Io Vagabondo'”.

Mihajloviću je pjevanje išlo od ruke, a Zlatan se dosta mučio. Na pitanje da li zna ko su autori pjesme, odgovorio je: “Ne, ali oni znaju ko sam ja.”

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

AHMIĆ-MULIĆ I KLIKO: SLIKE SU MI PRED OČIMA. NA STEPENICAMA TIJELO,...

0
Ezan, poziv na molitvu, za pripadnike HVO-a, jedinice Džokeri i Maturice, je značio početak akcije 48 sati pepela, u kojoj je ubijeno 116 civila Ahmića.