Lagana i ukusna čorbica koja će vas ugrijati tokom ovih hladnih dana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potrebno je:
- 200 ml kuhanog paradajza
- 1,5 l vode
- domaći rezanci
- peršunov list
- celerov list
- 1 zelena paprika
- 50 ml maslinovog ulja
- malo soli
Priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U šerpu s vodom dodati ulje i sipati kuhani paradajz. Dodati
celerov list zajedno sa drškom kao i zelenu papriku koju smo malo izbockali
nožem ili izvadili sjeme.
Ostavite da se kuha 6 do 7 minuta. Izvadite viljuškom celer
pa ubacite rezance.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posolite i dodajte
sitno sjeckan peršunov list.
hPoklopite i isključite šporet.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sipajte u tanjir i
dodajte kašičicu kisele pavlake po želji.
Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.