INTERNET ZVIJEZDA UMRLA U OSMOM MJESECU TRUDNOĆE: SAT VREMENA PRIJE SMRTI KUPALA SE U MLIJEKU

You Tube zvijezda Nikol Ti preminula je u osmom mjesecu trudnoće pod nepoznatim okolnostima.

Na njenom Instagram profilu porodica je objavila da je 24-godišnjakinja umrla, zajedno sa nerođenim sinom Reinom, u subotu ujutru.

  • Sve prijatelje i fanove s velikom tugom obavještavamo da su Nikol i njen sin, kojem su ona i Boga dali ime Rein, preminuli u subotu ujutro, piše na društvenim mrežama.

Nikol je bila ulična plesačica i influenserka, a živjela je sa partnerom – plesačem Global Bogom u Londonu. Oboje su bili uzbuđeni zbog dolaska bebe i o tome redovno izvještavali javnost.

Boga je u subotu jutro, neposredno prije smrti voljene djevojke, objavio snimak na kojem pleše sa kolicima za bebu, a prošle nedjelje pisao je kako mu sin stiže u ponedeljak i da jedva čeka taj trenutak.Ova vijest šokirala je pratioce mlade blogerke, s obzirom da je sama u nekoliko navrata istakla da ima “dobru trudnoću”, ali je dodala i da je najgore to što teško dolazi do daha.

Samo sat vremena prije vesti o njenoj smrti na nalogu atraktivne plesačice na Instagram storiju podijeljena je fotografija iza scene na kojoj pozira u kadi punoj mlijeka, što Nikolinu smrt čini još nevjerovatnijom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE