IZBACILA JE SAMO 2 STVARI IZ ISHRANE I EKSPRESNO SMRŠALA 50 KILOGRAMA: OVO JE NJEN RECEPT ZA USPJEH

Sa 120 kilograma prolazila je kroz noćnu moru u potrazi za vjenčanicom. To joj je, kaže, bio poziv za buđenje i konačna motivacija da smrša. I uspjela je da skine čak 50 kilograma na sasvim jednostavan način.

Ove godine je Australijanka Kajli Mulkahi stala pred oltar, ali kao potpuno druga žena. Bila je, kaže, pretjerano gojazna i iz želje da u vjenčanici svojih snova izgovori “da” skinula je sav višak bez problema.

Njena transformacija počela je 2016. godine kada je počela da radi sa privatnim trenerom koji joj je prepisao plan vježbanja i ishrane prilagođen njoj.

Što se ishrane tiče, bazirala se na proteinu, povrću i šejkovima.

Na tom režimu izgubila je 15 kilograma, a kilogrami su počeli da vrtoglavo idu nadole kada su joj dijagnostikovani policistični jajnici. Tada joj je nutricionista savjetovao da iz ishrane izbaci mlječne proizvode i gluten.

Instagram

Tada je usljedio drastični gubitak kilograma i 2018. godine imala je čak 50 kilograma manje i bez problema je ulazila u vjenčanicu konfekcijskog broja 38.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SARAJLIJA ZA HAYAT: ISTINA SE MORA UTVRĐIVATI NA SUDU, A NE...

0
Nakon jučerašnje medijski vrlo popraćene akcije „Black Tie 2“, u kojoj su uhapšene 23 osobe, a sljedećeg dana u pritvoru zadržane samo tri, te nakon pojačanog broja hapšenja u današnjem izdanju emisije „Dobar dan, BiH“ razgovarali smo o ukupnom radu Tužilaštva Kantona Sarajevo s glavnom tužiteljicom Sabinom Sarajlijom, čiji mandat uskoro istječe.