IZGRADNJA HERCEGOVINE SE ODVIJA U PUNOM JEKU! POGLEDAJTE KAKO ĆE IZGLEDATI VIJADUKT NA MOSTARSKOJ OBILAZNICI

Radovi napreduju iz dana u dan, a kompanija Hering d.d. Široki Brijeg u četvrtak je objavila novi video radova.

Izgradnja mostarske južne obilaznice od ključnog je značaja za saobraćajno rasterećenje Mostara, piše portal Pogled.ba.

Radovi napreduju iz dana u dan, a u objavljenom videu se može vidjeti kako napreduje izgradnja vijadukta Marijanovića Draga.

Spomenuti vijadukt će po svom završetku predstavljati uistinu impresivan prizor, jer će se nadvijati iznad Rodoča te prostirati između dva brda.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MUJANOVIĆ: KLJUČNA TAČKA BOŠNJAČKE NACIONALNE POLITIKE MORA BITI DEMOKRATIZACIJA USTAVA BIH!

0
Američko-bosanski politolog i saradnik New Lines Instituta iz Washingtona Jasmin Mujanović spada u red najboljih poznavatelja aktuelne bosanskohercegovačke političke i društvene stvarnosti.