JE LI LJUBAVI DOŠAO KRAJ: RAZVODE SE BURAK OZCIVIT I FAHRIYE

Turski mediji izvijestili su da su se prije nekoliko dana Burak Ozcivit i Fahriye Evcen žestoko posvađali za vrijeme odmora u vili u Bodrumu.

Njihovu viku i galamu čule su komšije i intervenisale, želeći da pomire supružnike. Do sada javnost nije bila upoznata sa ovakvim događajima iz njihovog privatnog života, jer su oduvijek djelovali skladno, te važili za jedan od najskladnijih bračnih parova.

Zahvaljujući svađi omiljeni par turskih medija, Burak i Fahriye ponovo su postali meta novinskih napisa. Ovoga puta, mediji su odlučili da na njihov brak stave tačku.

Poznato je da je glumački dvojac romansu započeo na zajedničkom snimanju serije “Dnevnik ljubavi”, a vezu su krunisali brakom 2017. nakon četiri godine zabavljanja.

Već neko vreme turski mediji navode kako Burak i Fahriye nisu u najboljim odnosima, a sada im predviđaju i razvod. Početak sukoba izazvala je navodno Burakova sestra, koja je željela da prisustvuje rođendanu njihovog sina Karana, čemu se Fahriye usprotivila. A sada, mediji tvrde da je glumica veoma loše, nakon što joj je preminuo otac, poslije višegodišnje borbe sa kancerom želuca.

Burak je želio da joj pomogne i preuzeo je brigu o sinu, ali ona nije poslušala prijedlog supruga o posjeti psihologu. Uz to, kako izvor blizak paru tvrdi, njih dvoje nemaju isti pogled na odgoj deteta, zbog čega su vrlo često u sukobu.

  • Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspiju, svako će poći svojim putem – rekao je izvor.

U trenutku kada mediji bruje o njihovom razvodu, Fahriye je sve navode demantirala objavivši Instagram story s Burakom. Naime, na ovoj društvenoj mreži objavila je snimak na kome je u zagrljaju svog voljenog, sa kojim je provela dan pun zabave. Time je na priču o razlazu, širokim osmijehom stavila tačku.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE