JE LI MOGUĆE: TRAŽI DRUŠTVO JEDANAESTOGODIŠNJEM SINU DOK ON PECA RIBU NA MORU

Vrlo neobičan oglas osvanuo je u susjednoj Hrvatskoj, tačnije Osijeku.

Tako je Zdravko D. objavio oglas u kojem traži djevojku za čuvanje i druženje s njegovim 11-godišnjim sinom.

Potrebno je društvo za čuvanje i druženje s njegovim sinom.

Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smještaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj juna, odnosno početak jula, a na moru bi ostali dvije sedmice.

Novinar Glas-slavonije.hr javio se na ovaj oglas, a odgovorio je na poziv Osječanin Zdravko koji planira ljetovanje u Promajni blizu Makarske.

Karlo, njegov sin, nada se da će se javiti ženska osoba.

  • Nažalost, supruga nije u prilici ići s nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim otići jutrom na pecanje tokom ljetovanja, volim se i prošetati na neka mjesta gdje možda Karlo ne bi volio ići. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lijepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala”, iskreno je rekao Zdravko.

A one koji se jave na oglas dočekat će ni manje ni više nego odlikaš Karlo, učenik koji je sa svim zaključenim peticama završio peti razred i zamjenik je predstavnika Osnovne škole “Ljudevita Gaja” u aktualnome Dječjem gradskom vijeću Grada Osijeka.

Karlo dugi niz godina svira bisernicu s kojom je i prošle godine na moru uveseljavao prolaznike, a sebi osigurao pristojan džeparac. Isto namjerava učiniti i ove godine, a sad još samo očekuje da će se na oglas u čijem je sastavljanju i sam učestvovao javiti ženska osoba koja će mu dane na moru učiniti još zanimljivijima.

Valja dodati da se zainteresirane osobe, i to, kako stoji u oglasu s ozbiljnim ponudama, mogu javiti na broj 098-196-79-16.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE